Voor alle fans van het online spel Hot Air Solitaire is er goed nieuws! Vanaf heden kan je Hot Air Solitaire app gratis downloaden en gratis offline spelen. Je kan deze populaire Solitaire dan spelen waar je wilt. Het principe van dit kaartspel is simpel, maar verslavend!

De spelregels zijn gelijk aan die van Golf Solitaire. Je kan alleen een kaart wegspelen als deze een waarde hoger of een waarde lager heeft dan de bovenste kaart van je stapel. Er zitten ook twee jokers in het spel, gebruik deze verstandig, zodat je een reeks niet hoeft te verbreken.

Onderin het scherm zie je de zogeheten combometer. Op het moment dat je een reeks aan het opbouwen bent, stijgt de combometer. Elke kaart die je wegspeelt is 20 punten waard, maar hoe langer de reeks, hoe hoger de waarde van een kaart wordt. Speel je bijvoorbeeld 10 kaarten weg, dan staat de combometer op 4x, en ontvang je 4x de origineel waarde voor één kaart! Dan speel je de kaarten dus weg voor 80 punten per kaart! De combometer loopt maximaal tot 8x, elke kaart is dan maar liefst 180 punten waard.

Naast dat je punten per kaart krijgt, ontvang je ook punten als een hele rij kaarten weggespeeld is. Per rij krijg je 40 punten. Wanneer er nog kaarten over zijn in je stapel, maar je hebt hebt hele veld leeg gespeeld, dan krijg je extra bonuspunten! Hoe meer kaarten erover zijn, des te hoger de bonuspunten.

De APP is geschikt voor smartphones en tablets van zowel Apple als Android.

Download de Hot Air Solitair app voor Android
Download de Hot Air Solitair app voor Iphone en Ipad

 

Hot Air Solitaire c Hot Air Solitaire b Hot Air Solitaire a Hot Air Solitaire d