Apple heeft de laatste twee jaar telkens twee nieuwe toestellen uitgebracht. Volgens de geruchten kunnen we ook in het nieuwe jaar weer meerdere nieuwe iPhone-modellen verwachten.

Zo kwam het techbedrijf in 2013 met de iPhone 5S en 5C en dit jaar natuurlijk met de iPhone 6 en 6 Plus. Volgens analist Timothy Arcuri is Apple van plan om die lijn ook in 2015 door te trekken. Sterker nog: er komen drie nieuwe modellen aan. Volgens Apple Insider werkt het techbedrijf op dit moment namelijk aan een nieuw iPhone-toestel met een 4 inch display.

Volgens Arcuri gaat dit nieuwe model er ongeveer uitzien als de iPhone 5S, maar dan in een aangepast jasje. Zo zouden de hoeken ronder zijn, zoals bij de iPhone 6. Daarnaast zou het nieuwe model ook voorzien worden van een sterkere processor, waarschijnlijk de A9-chip. Volgens Arcuri gaat het om een ‘low-end’ smartphone, die voor een lagere prijs verkocht gaat worden.

Daar blijft het natuurlijk niet bij, want we durven ook wel te voorspellen dat de iPhone 6 en 6 Plus een upgrade krijgen. Het lijkt er overigens sterk op dat Apple zijn producten in drie maten (small, medium en large) wil gaan aanbieden, want er duiken regelmatig geruchten op over een iPad met een display van 12.9 inch.

Bron: aparata.nl

0 Reviews

Write a Review