Als je een oudere iPhone hebt, dus zonder vingerafdrukscanner, kan het nogal frustrerend zijn om apps te downloaden uit de App Store. Immers, je moet steeds weer een wachtwoord invoeren om de apps te downloaden. In iOS 8.3 is dat voor gratis apps niet meer noodzakelijk.

Een aan-uitschakelaartje in een nieuw ‘Wachtwoordinstellingen’-menu geeft je ten eerste de mogelijkheid om pas na een kwartier weer om je wachtwoord te vragen. Die optie bestond al, zij het op een andere plek. Met de nieuwe optie kun je het invoeren van een wachtwoord bij het downloaden van gratis apps en andere gratis iTunes-content volledig uitschakelen. Voor betaalde content heb je nog wel een wachtwoord nodig.

iOS 8.3 krijgt meer updates die het gebruiksgemak moeten verbeteren. Er waren al aardig wat nieuwe features bekend, maar er worden nog steeds andere mogelijkheden ontdekt. Zo schakelt je iPhone automatisch over op speakerphone als je iemand belt met het Hey Siry-commando wanneer je telefoon aan de stroomkabel hangt, iets wat in andere iOS 8-versies vreemd genoeg niet gebeurde.
Bron Iphone News

0 Reviews

Write a Review