Doormiddel van de gratis Cocktail app krijg je je favoriete cocktails te zien. De gratis Cocktail app biedt meer dan 250 verschillende cocktail recepten aan die gratis beschikbaar zijn.  Je vindt er vele cocktail voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, moeder dag of Kerstmis. Voor alle verschillende gelegenheden zijn er cocktails beschikbaar.

De Cocktail app is heel simpel in gebruik en doormiddel van een paar klikken kom je naar de gewenste recepten. In het hoofdmenu kunt u kiezen uit drie categorieën. Een categorie tropical, alcoholische dranken of alcohol vrij. Heeft u paar ingrediënten en drankjes in huis dan help de app u gratis een prima cocktail te maken.
Het ontwerp van de app is goed ontworpen en elke cocktail is een foto beschikbaar is , op de drank en de ingrediënten die nodig zijn getoond . Het enige negatieve punt is dat de Cocktail Flow is alleen beschikbaar in het Engels . Echter dit is niet een groot probleem, omdat de namen van cocktails en drankjes zijn ofwel identiek of zeer vergelijkbaar in het Duits .Samengevat de Cocktail app  is een prima app die beschikbaar is voor Iphone, Ipad, Windows en Android.

Download de Cocktail app voor iphone en Ipad
Download de Cocktail app voor Android

 

Cocktail Flow1

Cocktail FlowCocktail Flow3