De gratis mijn Boo app is een virtuele huisdier waar je mee moet spelen, voeden en naar moet luisteren. Het idee van een virtueel dier bestond al in de jaren ’80 en ’90 . In Japan zijn de zogenaamde Tamagotchi ontwikkeld die een klein kuiken te vertegenwoordigen en elke dag worden gevoed en geamuseerd omdat ze anders sterven . In lijn met deze , de gratis app ” My Boo ” is geprogrammeerd  is in principe dezelfde. Zelfs als u momenteel niet op uw mobiel of tablet bijna geen tijd meer in het spel steekt dan krijgt push berichten  wanneer uw Boo heeft behoeften .

Het spel is verdeeld in verschillende kamers zoals de game room en badkamers. Verschillende functies kunnen worden gebruikt in elke ruimte. Over de advertenties aan de bovenkant van het scherm kunt u zien of uw huisdier honger heeft of dat het tijd is voor een slaap is  of dat hij te traag is om nieuwe energie op te doen. Om te kunnen eten te kopen moet je munten winnen die je winnen door het spelen van mini – games.

In de slaapkamer kun je zelfs kleden uw nieuwe virtuele huisdier en maken het zo gelukkig . Hoe gelukkiger het is, hoe meer munten gooit het uit over de dag , wanneer u te maken met hem. Alleen storen de vele advertenties die je vaak onbedoeld aanklikt  waarvan een direct wordt gegooid van het spel .

De gratis mijn Boo app is te downloaden voor Android
De gratis mijn Boo app is te downloaden voor Iphone en Ipad

 

boo1boo2boo3boo4