De gratis Origami app. Leer de kunst van het papier vouwen. Gratis App met 70 kleine papieren instructies voor complexe figuren. Duizenden jaren geleden ontstond in China de origami. Aan de kunst van het papier vouwen bewijzen de Chinese zijn vinger vaardigheid. Uitgaande van een vierkant papier toont de gratis Oigami app hoe je met papier  twee en drie – dimensionale objecten te vouwen. Standaard worden een handvol instructies direct naar de download van de app geleverd .

De ‘lessen’ zijn overzichtelijk . De indeling per moeilijkheidsgraad is vrijwel direct om de vouwpatroon te vinden voor zichzelf. De complexiteit kan goed worden geschat door de details van de afzonderlijke stappen .Stap voor stap wordt u voorgesteld aan de uiteindelijke gevouwen object. Een 3 – D animatie toont precies hoe verder te gaan. De basis is zoals gewoonlijk altijd een vierkant papier.

De grafische uitvoering is zeer goed . Sinds de instructies visueel worden gebouwd  is er geen probleem als er geen kennis van het Engels. Het is een app voor de iPad display grafisch aan te passen als universeel, zoals touch voor de kleinere Apple-apparaten zoals de iPhone en iPod .

Download de gratis Origami app voor Android
Download de gratis Origami app voor Ipone en Ipad
Download de gratis Origami app voor Windows
How to Make Origami2How to Make Origami3How to Make Origami1