De gratis apps PhoneUsage is een App die je sms’jes, bel minuten en 3G dataverbruik snel en simpel in kaart brengt. Deze gratis app zorgt ervoor dat je niet over je bundel heen gaat. In een overzicht kun je zien hoeveel belminuten, smsjes en data je hebt verbruikt. De gratis app  PhoneUsage kan je zo instellen dat hij aangeeft hoeveel minuten u nog mag bellen. Het is een handige gratis app omdat de providers vaak weer een datalimiet instellen waar jij simpel over heen gaat. Doormiddel van een rapport kan je precies zien naar wie  er gebeld en gesmst is, hoelang een gesprek duurde en wanneer het gesprek plaatsvond.

Er kan per dag, week of per  maand een rapport opgevraagd worden waarin precies te zien is naar wie je gebeld en / of smsjes heb vertuurd. Op deze manier hou je altijd controle over je belgedrag. De app PhoneUsage is gratis te downloaden voor Android. Er is ook een app voor Iphone en Ipad alleen deze heet Download Monitor.

Op deze manier kom je nooit meer voor verrassingen te staan aan het eind van de maand. De eerste keer dat de App wordt opgestart worden je gesprekken en smsjes gescand en is al meteen je bel- en smsgedrag van de afgelopen twee maanden te zien. Let erop dat dataverbruik niet meteen te zien is. Dit zal worden bijgehouden vanaf het moment dat de App geïnstalleerd.

Download:

 

Download de app Download monitor voor Iphone en Ipad

 

 

phone use 2phone use 1