De gratis Shopalike app is een online shopping platform waarmee je moeiteloos meer dan 2,4 miljoen producten kunt doorzoeken en prijzen kunt vergelijken in 11 categorieën waaronder schoenen, kleding, meubels, maar ook speelgoed, tuinartikelen en zelfs dierenartikelen. Met deze app kan je moeiteloos datgene vinden waar je naar op zoek bent! Op de Nederlandse markt is Shopalike vrij nieuw, maar internationaal gezien heeft het al veel succesen geboekt. De Duitse variant van Shopalike (Ladenzeile) is onlangs benoemd tot een van de 100 beste Android apps in Duitsland!

In Frankrijk is Shopalike ook flink en succesvol aan de weg aan het timmeren, alsmede in nog 12 andere landen in Europa zoals bijvoorbeeld Denemarken, Zweden, Finland, Spanje, Italië en Polen. Met dit ongekende succes in deze indrukwekkende lijst aan landen is Shopalike nog niet klaar met uitbreiden, want er komen nog steeds nieuwe landen bij. Met deze app kan je op een regenachtige dag nog steeds lekker gaan winkelen en als het weer wel mooi genoeg is om echt de stad in te gaan om eens flink te shoppen, kan je met deze app kijken of het mooie paar schoenen dat je zojuist gepast hebt, misschien in een online winkel goedkoper te verkrijgen is. In de Shopalike.nl app staat ook een deel van de inhoud van andere populaire apps zoals bijvoorbeeld de apps van De Bijenkorf en Asos.

Download nu de Shopalike app en shoppen zal een stuk makkelijker en voordeliger voor je worden. 2,4 miljoen producten op je smartphone in je broekzak, maar 1 klik verwijderd van je!

Download de shopalike app voor Android.
Download de shopalike app voor Iphone en Ipad

 

schop1 schop2