HILVERSUM – De problemen met de app van de nieuwe RTL4-quiz Weet ik veel zijn volgende week opgelost. Dit heeft programmadirecteur Erland Galjaard zondag beloofd in een reactie op de kritiek op de technische problemen en de massale ophef daarover op Twitter.

Kijkers die thuis op hun smartphone, computer of tablet mee wilden spelen, stuitten tijdens de uitzending op technische problemen. De app en de site werkten niet optimaal wegens massale belangstelling. De makers boden in een tekstbalk onderin het tv-scherm hun excuses aan voor het technische falen.

Galjaard liet ook weten erg trots te zijn op Linda de Mol. ”De zaterdagavond van RTL4 is al jaren zeer succesvol met grote amusementsprogramma’s als Ik hou van Holland, All You Need Is Love en De jongens tegen de meisjes. Het introduceren van een nieuwe kennisquiz op prime time is een andere richting en was best spannend. Ik ben heel trots op de makers en bedenker/presentatrice Linda dat dat zo ongelofelijk goed is gelukt.”

De eerste aflevering van de nieuwe kennisquiz wist zaterdagavond 2,3 miljoen kijkers aan zich te binden en is daamee het best bekeken programma van de avond.

ANP Kippa

0 Reviews

Write a Review