ShoreTel, introduceert ShoreTel Mobility 6 en ShoreTel Conferencing. Deze twee nieuwe oplossingen transformeren de iPad tot een tool voor zakelijke communicatie. ShoreTel Mobility 6 & ShoreTel Conferencing bieden geïntegreerde mogelijkheden voor samenwerking, verbeterde toegankelijkheid en gestroomlijnde communicatie, waar de gebruiker zich ook bevindt.

ShoreTel Mobility 6 biedt een handige gebruikersinterface voor de iPad voor multimodale communicatie. Gebruikers kunnen bellen en gesprekken aannemen met hun zakelijke persoonlijkheid (de caller-ID van hun bureautelefoon), instant messages uitwisselen en voice-mailberichten afluisteren. Ze kunnen zelfs conferentiegesprekken met meerdere personen organiseren door met een simpele swipe-beweging de namen van deelnemers uit een zakelijke telefoongids bij elkaar te slepen.
ShoreTel Conferencing for iOS breidt de communicatie-ervaring verder uit met applicaties voor zakelijke samenwerking. Gebruikers kunnen vanaf hun iPad of iPhone eenvoudig presentaties delen met gebruikers op externe locaties of meekijken op het gedeelde bureaublad van de pc of Mac van collega’s.
De gecombineerde applicaties van ShoreTel transformeren de Apple iPad tot een volledig functioneel zakelijk device dat eenvoudig te bedienen is. Gebruikers kunnen vanaf hun iPad gesprekken voeren via de luidspreker of een Bluetooth-headset. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van dezelfde caller-ID als die van hun bureautelefoon. De beveiliging wordt gegarandeerd door ingebouwde vpn ssl-encryptie die standaard is geactiveerd.

ShoreTel Mobility 6 en ShoreTel Conferencing zijn universele client-applicaties die gratis kunnen worden gedownload via de Apple App Store. Beide applicaties zijn beschikbaar voor gebruikers van de Apple iPad, iPad mini, iPhone en iPod touch. Op kleinere schermen is de functionaliteit mogelijk beperkt. De spraakapplicaties van ShoreTel Mobility 6 zijn eveneens beschikbaar voor gebruikers van ShoreTel Sky en door SIP ondersteunde telefooncentrales van Avaya en Cisco Systems.
bron: www.computable.nl

0 Reviews

Write a Review